Het Kenniscentrum Oncologie Deventer is een stichting zonder winstoogmerk en drijft in haar dagelijkse ondersteunende activiteiten mede op een zeer gemotiveerde groep van zo’n 20 vrijwilligers. Deze vervullen taken op het secretariaat, de keuken en bij de receptie als gastheer of gastvrouw. Wij zeggen altijd dat we nooit genoeg hulp kunnen krijgen. Dus mocht je ons willen helpen laat dat dan vooral weten. We gaan graag het gesprek met je aan om te bepalen hoe we hier invulling aan kunnen geven en hoe dit in zijn werk gaat.

Stel hier je vraag

Ook als bedrijf kan je ons enorm helpen

Naast deze algemene werkzaamheden zijn we ook altijd op zoek naar mensen en bedrijven die ons op specifieke vlakken kunnen en willen helpen. Want wij willen bij voorkeur zoveel mogelijk van onze fondsen besteden aan het helpen van patiënten en hun naasten. Op dit moment worden wij bijvoorbeeld op ICT vlak bijgestaan door Solid Partners in Deventer, is Balster Webdesign betrokken bij het opzetten en beheren van de website en is Leads2 actief met het promoten van het KCO op de sociale media.

Alle hulp is welkom van natura tot geld

Naast hulp in natura zijn wij als stichting ook altijd op zoek naar donateurs. De reden hierachter is dat we in Nederland in de Zorgwet hebben vastgelegd welke behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding. Het Kenniscentrum Oncologie Deventer kan om die reden beperkt aanspraak maken op verzekeringsgelden. Om onze diensten voor iedereen toegankelijk te maken is er geld nodig. Dus iedere vorm van financiële bijdrage is van harte welkom. Kijk hier welke mogelijkheden er bestaan om ons financieel te helpen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram