Verwendag

Vive la Vie wil mannen en vrouwen met kanker weer laten stralen!

Op zaterdag 25 maart vanaf 9.30 uur organiseert het Kenniscentrum Oncologie wederom een Vive la Vie dag, een verwendag voor mannen en vrouwen die de diagnose kanker hebben gekregen, in behandeling zijn of kortgeleden zijn geweest. Deze dag wordt gehouden in het Kenniscentrum Oncologie  aan de Koningin Wilhelminalaan 16 in Deventer.  Met activiteiten als massages, schoonheidsbehandelingen, de kapper verschillende stands en natuurlijk de nodige versnaperingen krijgen deze vrouwen en mannen met kanker een ontspannen en onvergetelijke dag aangeboden.

Helaas heeft Corona afgelopen jaren ervoor gezorgd dat zo'n dag niet aangeboden kon worden. Wegens het succes van eerdere verwendagen heeft het Kenniscentrum Oncologie besloten dit jaar weer zo’n evenement te organiseren.

Het Kenniscentrum Oncologie biedt hulp op praktisch, fysiek en mentaal gebied. Want als je kanker krijgt, komt er enorm veel op je af. Hulp bij verzekeringen en juridische vraagstukken, uitvaartzorg, psychosociale, behandeling en begeleiding maar ook KCO for Kids, ontspanning door yoga of schilderen, huidverzorging, kapper, fysiotherapie, allemaal onder één dak. En op zaterdag 25 maart a.s. is er dus de verwendag voor mannen en vrouwen met kanker. Deelname is gratis. Ook de lunch wordt je aangeboden. Er zijn standjes waar je wat kunt kopen. Denk er daarom aan om daarvoor contant geld mee te nemen.

Voor meer informatie tel: 0570-608600

Geef je op!    (Onder vermelding: deelname verwendag)
Rond 10 maart ontvang je een mail met een link waarin je je voorkeur kunt aangeven voor 
een behandeling of activiteit. We proberen zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen.
We zijn heel blij met de behandelaars die vrijwillig gaan zorgen voor een onvergetelijke dag.

Wat is er te doen op de verwendag?

Sportmassage

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevorderd en voorkom je blessures door overbelasting.

Handmassage

Hoe lekker is het om even te kunnen genieten van een heerlijke handmassage!
Het is een snelle en makkelijke manier
 om even te ontspannen en te ontstressen.

Kapsters

Lekker in de stoel je haar laten stylen. 
Geen uitgebreide knipbeurt, permanentje 
of kleuringen. Maar wel even je haar 
mooi in model laten brengen.

Barbier

Een barbier is getraind in het knippen van mannenhaar. Maar ook iemand  die voor andere verzorgingsbehoeften van mannen zorgt, zoals scheren, baarden en wenkbrauwen trimmen en snorren onderhouden.

Nagelstylistes

Je nagels mooi laten lakken in een kleur 
die bij jou past 

Visagistes

Een make-up aan laten brengen 

Fysiotherapie

Doe onder begeleiding van een oncologie fysiotherapeut een oefencircuit.

Yoga

Ervaar de weldaad van yoga in deze les. Laat je geest tot rust komen en voel je lichaam krachtiger en soepeler worden. 
Je gaat prettiger en makkelijker bewegen.

Pedicure

Voor een goede voetmassage en voetverzorgingsbehandeling en voor een ontspannen gevoel.

Stoel massage

Een stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken.
Deze massage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie. De drempel om mee te doen wordt hierdoor verlaagd.

Schoonheidsspecialist

Voor een gelaatsbehandeling of om 
 je wenkbrauwen te laten doen.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. 

Acupunctuur

Tijdens een meting worden verschillende punten bij je handen en voeten gebruikt. Na de meting is er direct een overzicht met grafieken die informatie geven over de verschillende meridianen. De balans tussen links en rechts, maar ook hoe krachtig of kwetsbaar je energieniveau is. De uitslag van de meting wordt na de behandeling naar je toe gemaild.

Healing Touch

Het lichaam wordt gezien als een eenheid waarin het fysieke, emotionele, mentale en spirituele onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met Healing Touch wordt op elk van deze terreinen de energie in balans gebracht, worden blokkades en ophopingen van energie weer in beweging gebracht en kan het energieveld worden schoongemaakt. Als de balans is hersteld, heeft het lichaam meer energie om kwetsbare plekken te helen.

Workshop taart decoreren

Onze eigen Heel Holland Bakt Workshop.
De taart is reeds gebakken. Het decoreren moet nog gebeuren. Dat is wat je tijdens 
deze workshop gaat doen.

Workshop Creatief voor pasen

De paasdagen komen eraan. In deze
workshop ga je aan de slag met hout
 en verf om iets leuks voor 
deze dagen te maken.

De verwendag wordt mogelijk gemaakt door iedereen die onze doneer actie heeft gesteund, 

én natuurlijk door onze sponsoren:

Je kunt nog steeds helpen de verwendag mogelijk te maken.

Klik op onderstaande link of op de afbeelding hiernaast en steun dit initiatief.

Doneeractie Vive la Vie Verwendag
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram