Het Kenniscentrum Oncologie Deventer is een stichting zonder winstoogmerk. Binnen de zorgwet worden onze diensten, niet of slechts zeer beperkt, vergoed. Dus vragen wij mensen die hulp willen om een eigen bijdrage waar mogelijk. Maar wij willen zoveel mogelijk mensen helpen en daarbij mag een gebrek aan geld, bij de patiënt of bij ons, nooit de reden zijn dat we geen hulp kunnen bieden. Daarom zijn wij ontzettend blij met alle mensen die zich op welke manier ook inzetten om ons financieel een zetje in de goede richting te geven.

Stel hier je vraag

Vrienden van het Kenniscentrum Oncologie Deventer

Een manier waarop u ons kan steunen is door vriend te worden van onze stichting. U kiest er dan voor om over een langere periode in de tijd ons op gezette tijden met een bepaald bedrag te sponsoren. U bepaalt de hoogte van de maandelijkse of jaarlijkse donatie en wij mogen via een automatische incasso deze gift in ontvangst nemen. Doordat onze stichting de ANBI status heeft kan u fiscaal voordeel behalen uit uw gift.

Stichting Vrienden van Kenniscentrum Oncologie Deventer
Bankrekeningnummer NL31 RABO 0124458742

Eenmalige gift als particulier of bedrijf

Kiest u jaarlijks één of meerdere doelen die wilt ondersteunen, denk dan ook een keer aan ons Kenniscentrum. Doordat onze stichting de ANBI status heeft kan u fiscaal voordeel behalen uit uw gift.

Stichting Kenniscentrum Oncologie Deventer
Bankrekeningnummer NL20 RABO 0128841400

Activiteiten die aandacht en geld opleveren

Wij stellen de locatie van het Kenniscentrum graag beschikbaar voor activiteiten waarbij er een link is tussen de actie en het Kenniscentrum. Denk aan een wellness middag waarbij de opbrengsten naar het Kenniscentrum gaan. Of zoals recent toen we Roparun team Deventer4Life tijdens hun simulatie run ruim 24 uur onderdak hebben verleend. Maar u kunt ook denken aan een lezing die we op school komen geven over de gevolgen van het hebben van een zieke vader of moeder.

Fondsenwerver

Bent u een goede fondsenwerver en vindt u het leuk om namens het Kenniscentrum Oncologie Deventer nieuwe donateurs te vinden dan komen we graag met u in contact.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram